Fotolabo removebg preview 1
tandlabo DEntuelle

Behandelingen

tandprotheses-tandlabo-dentuelle-delaruelle-zelzate

Tandprotheses

Een gebroken of slecht passend kunstgebit? Door veroudering of slijtage kan de functie, sterkte en de pasvorm van u kunstgebit afnemen. Om pijn te voorkomen en om het los zitten van uw kunstgebit tijdig te kunnen constateren, is het aan te bevelen minstens één keer per jaar naar uw tandarts te gaan voor controle. Het is verstandig dit advies op te volgen, ook als u geen klachten of problemen heeft.

Het slinken van de kaken gaat namelijk zo ongemerkt dat u het in eerste instantie niet opvalt. Als u daarom regelmatig teruggaat voor controle, houdt u tandarts alles voor u in de gaten.

Uw tandarts kan uw kunstgebit weer goed passend maken of u op tijd aanraden om een nieuw kunstgebit te laten maken. Vooral bij mensen met een slecht passend kunstgebit of bij mensen die een kunstgebit al jarenlang dragen, kunnen vervelende mondafwijkingen ontstaan.

STEG
implantaten behandeling tandlabo dentuelle zelzate
implantaten-tandlabo-dentuelle-delaruelle-zelzate

Implantaten

Implantaten zijn kleine titanium schroefjes, die in de kaak worden geplaatst als vervanging van de natuurlijk tandwortel. Ze vormen het fundament om er kronen, bruggen of protheses op te plaatsen. Er kan bijvoorbeeld een loszittende prothese op vast worden geklikt ook kan er een grote brug op worden bevestigd. Implantaten doen in sterkte niet onder voor uw natuurlijke wortels.

Er zijn veel verschillende oplossingen op de markt en dus is het van belang u extra goed te laten informeren voordat u overgaat tot het plaatsten van een implantaat.

Dringende nood aan hulp?

Vaak kunt u, na telefonisch overleg, wachten op de reparatie, of dat u later op de dag uw prothese weer kan komen ophalen.

gebroken-gebit-tandlabo-dentuelle-delaruelle-zelzate

Gebroken gebit

Wij staan garant voor een kwalitatieve snelle herstelling van uw gebroken tandprothese, vernieuwen of vastzetten van tanden. 

Tandlabo Dentuelle is niet ver gelegen van Wachtebeke, Ertvelde, Assenede, Evergem, Oostakker, Moerbeke, Lochristi, Lievegem, Eeklo, Gent, Sas van Gent, Terneuzen.

Gebroken gebit behandeling tandlabo dentuelle delaruelle zelzate
covid19 prevention clean disinfect
reiniging-tandprothese-tandlabo-dentuelle-delaruelle-zelzate.png.png

Reiniging

Ook hiervoor kan u terecht in ons tandlabo te Zelzate. 

Verschillende factoren zijn de oorzaak van uw kalkaanslag of bruine vlekjes op uw prothese. Roken, medicatie maar voornamelijk een slechtere kwaliteit van de kunststof zijn de grote boosdoeners. In de meeste gevallen kunnen we dit allemaal behandelen en zorgen dat uw prothese er terug zoals nieuw uitziet.

Maak gerust een afspraak via telefonisch contact.

Scroll to Top