Tandlabo
Dentaal Technisch Bedrijf Delaruelle Zelzate.

Onze locaties

Dentaal technisch bedrijf Delaruelle Zelzate

Burgemeester Jos. Chalmetlaan 10
9060 Zelzate

Tel : 09 345 88 28

E-mail: info@dentuelle.be

MAANDAG - VRIJDAG OP AFSPRAAK

Tandprotheses

Onze diensten

In Tandprothese Labo Zelzate, wordt je geholpen voor het herstellen van kunstgebitten

Tandprotheses

Hier wordt geluisterd naar uw wensen en verlangens voor uw tandprothese. Hier krijgt u als patiënt voldoende aandacht en tijd om een esthetische en functionele prothese te laten maken.

Brugwerk

Kroon- en brugwerk zijn geschikte technieken om bijvoorbeeld missende tanden te vervangen. Hiervoor wordt porseleinwerk en lava zirkonium gebruikt als materialen.

Tandherstelling

Wij investeren voortdurend in de nieuwste technieken om u te verzekeren van de beste kwaliteit bij al uw tandherstellingen. Gecombineerd met scherpe prijzen en een optimale dienstverlening, komt u steeds met een gerust gevoel onze praktijk buitenstappen.

Gebroken gebit

Met een gebroken gebit blijven zitten is geen pretje. Daarom zorgen wij voor een snelle en vakkundige reparatie bij tandprothese labo Gent Zuid of Zelzate. Steeds primeert de persoonlijke benadering van de patiënt.

Tandprothese Labo Gent Zelzate

In Tandprothese Labo Gent  Zelzate,  wordt je geholpen voor het herstellen van kunstgebitten . De zaakvoerder, die zelf in het labo werkt, richtte het Dentaal technisch bedrijf op in 1981 te Zelzate. De combinatie van een jarenlange ervaring en flexibel mee evolueren met de tijd zorgt ervoor dat hier de ideale partner huist op vlak van herstellingen, implantaten, orthodontie en combinatiewerk voor uw tanden. Doorheen de jaren vonden talrijke tevreden en trouwe kunstgebitdragers dan ook de weg naar dit tandlabo.